Skip to main content

Wij Zij & Ik geeft zelfstandig, of met haar samenwerkingspartners trainingen en workshops.

Maatwerk en incompany gaan bij mij hand in hand, omdat geen organisatie of persoon hetzelfde is. Dit betekent dat ontwikkeltrajecten, trainingen en workshops tot stand komen na allereerst goed overleg met de opdrachtgever. Is uw vraag en het aanbod helder en goed afgestemd, dan gaan we met onze kennis, ervaring en enthousiasme aan de slag.

Voorbeelden van trajecten die Wij Zij & Ik heeft verzorgd:
  • Empowerment trainingsmodule Hervind Je Kracht voor politiemedewerkers in samenwerking met Esther Neven. Een vijfdaagse trainingsmodule voor werknemers die te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag, machtsmisbruik, racisme en discriminatie. Deze training wordt aangeboden door de Politievakbonden en de Nationale Politie.
  • Sociaal en psychologische veiligheid op de werkvloer workshop bij landelijke uitvoeringsorganisatie. Deze workshop meerdere keren verzorgd voor de organisatie.
  • Driedaagse trainingsmodule Persoonlijk Inclusief Leiderschap; zijn wie ik ben. Verzorgd voor landelijke uitvoeringsorganisatie in het kader van behoud en vergroten doorstroommogelijkheden van medewerkers met een bi-culturele achtergrond.
  • Cross-mentoring programma doorstroom bi-cultureel talent binnen Rijksoverheid. Binnen het programma de workshops, coaching en supervisie inclusief leiderschap voor de mentoren (directieniveau) verzorgd. Tevens workshops en individuele begeleiding voor de mentees.
  • Management ontwikkeltrajecten voor diverse (landelijke) organisaties op de thema’s veiligheid en vertrouwen.
  • Daadkracht in leiderschap management ontwikkeltraject bij landelijke organisatie in samenwerking met René Moraal
  • Workshops met betrekking tot in- en uitsluitingsmechanismen voor HR, management en/of bestuur.
  • Trainingsmodule Hart & Power. Voor vrouwen die te maken hebben met machtsmisbruik bij de politie.
  • Bij landelijke veiligheidsorganisatie begeleiding sessies om verhalen rondom machtsmisbruik boven water te krijgen.
  • Persoonlijk inclusief leiderschap workshops, coaching en supervisie voor mentoren van hoog opgeleide vluchtelingen bij diverse landelijke overheidsorganisaties. Workshop ontmoeten en verbinden. Tevens workshops persoonlijke ontwikkeling voor de doelgroep van het programma, gericht op organisatiecultuur, hoe gaan we met elkaar om, geschreven en ongeschreven regels, waarden, normen en Zijn wie je bent.

“Shielta is een enthousiaste, bevlogen en ervaren trainer, coach en ondernemer. Zij zet zich met veel toewijding in voor de deelnemers in haar trainingen zodat zij zichtbaar en hoorbaar worden en zich serieus genomen voelen. Daarbij put zij uit een uitgebreide ervaring in het werken met en begeleiden van mensen.

In o.a. mijn rol als senior adviseur D&I bij Rijkswaterstaat heb ik Shielta leren kennen als gedreven, resultaatgericht en een zeer toegankelijke, enthousiaste, flexibele en prettige gesprekspartner. Iemand waar je op kunt bouwen en waar ik graag mee samenwerk. Ze denkt graag met je mee om tot goede oplossingen te komen. Ze heeft goede ideeën voor het opzetten van trainingen. Moeilijk maatschappelijke onderwerpen bespreekt zij zowel luchtig als krachtig tegelijk. Dat straalt zij uit, ook in het vormgeven van haar maatschappelijke betrokkenheid.”

Sou HarrachiSenior adviseur Diversiteit en Inclusie Rijkswaterstaat