Skip to main content

Met personal coaching leer je bewuster naar jezelf kijken en krijg je inzicht in je eigen gedrag. Hierdoor ontstaat persoonlijke groei en herontdek je jouw passie en kracht. Je krijgt inzichten over de kern van het ontstaan van blokkades, waardoor je ze als een uitdaging kunt gaan zien. Voor iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren, zowel in werk als privé.

Wat levert het je op?

Een personal coachtraject levert bewustwording, inzichten en inspiratie op, waardoor je beter in je vel komt te zitten. Je ontwikkelt meer authenticiteit waardoor je steviger staat. Er wordt gewerkt aan het versterken van de balans tussen denken, gevoel en handelen. Hierdoor ben je beter in staat om keuzes te maken en tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Dit is direct zichtbaar voor je omgeving en werkt door in je werk- en privéleven.

Wat wordt er van jou verwacht?

De bereidheid om in de spiegel te kijken en te werken aan jezelf als sleutel tot verandering. De basis is zelfsturing. Het leren en durven nemen van verantwoordelijkheid is daarbij essentieel. Je bepaalt zelf welke onderwerpen aan de orde komen en waar je ondersteuning nodig hebt. Daarbij word je gestimuleerd om naar je eigen gedragingen, normen, waarden, opvattingen en oordelen te kijken. Je leert door middel van zelfreflectie je eigen handelen te analyseren en daar, indien nodig, anders mee om te gaan. Je zult zelf (her)ontdekken waar je kracht en passie ligt. Door dit inzicht ben je in staat betere en heldere keuzes te maken.

Mogelijke ontwikkelvragen
  • Heb je het gevoel dat jouw talenten en kwaliteiten onvoldoende worden herkend, erkend en benut?
  • Loop je tegen blokkades, frustraties en conflicten aan in de samenwerking en relatie met collega’s en/of leidinggevenden? Loop je tegen blokkades aan binnen de organisatiecontext?
  • Wil je inspiratie en energie op doen om nu echt stappen te zetten?
  • Zit je vast in bepaalde patronen, zoals stilstand, conflicten of geen grenzen stellen?

“Shielta heeft mij op mijn levenspad mogen begeleiden en een blijvend spoor achtergelaten. Wat haar uniek maakt, is haar wijsheid en creativiteit in combinatie met haar hart te volgen en jou bij je hart te brengen”.

Rosita Dewki

Meer weten?

Bel Shielta Ramautarsing op 06-21713139 of mail naar info@wijzijenik.nl 

Bel 06-21713139mail info@wijzijenik.nl