Skip to main content

De inzichten die ik door Shielta heb opgedaan gaan dieper en hebben daardoor meer resultaat.

“Ik heb Shielta ontmoet toen ik langdurig ziek thuis zat met burn-out klachten. Ik wilde van haar leren hoe ik een betere balans tussen mijn privé en werk kan vinden, hoe ik moet omgaan met mijn energiegebrek en hoe ik deze situatie kan accepteren. Mijn werkgever heeft Shielta aanbevolen, vanwege de positieve resultaten die zij heeft geboekt bij collega’s.

Shielta stelt je vragen die je aan het denken zetten. Ze vulde geen antwoorden voor me in, gaf me de ruimte en kwam snel tot de kern. Ze heeft me geleerd hoe ik mijn zelfvertrouwen beter kan opbouwen. De thuisopdrachten waren ontspannend, afwisselend en hebben me houvast geboden. Ik heb haar als persoonlijk en professioneel ervaren. Ze verdiept zich in je verhaal. Ze gaf me het gevoel dat ik bij iemand op bezoek was die ik al lang kende, het was heel vertrouwd en veilig. Ik ben in het verleden bij verscheidene psychologen geweest, maar de inzichten die ik door Shielta heb opgedaan gaan dieper en hebben daardoor meer resultaat. Inmiddels ben ik weer aan het werk.”

Ebrahim

Co-Owner Experto Consulting bv

“Ik bewonder Shielta om haar professionele aanpak en expertise op het gebied van diversiteit en inclusie met als toegevoegde waarde Shielta als mens, haar empathie en het kunnen verplaatsen in ieder mens, het luisteren maakt voor mij het verschil. Het is een bekwaamheid die je raakt omdat Shielta zich op een persoonlijke manier zal inleven in elke situatie waarin zij niet schroomt om zich kwetsbaar op te stellen.

Haar empathie en het kunnen verplaatsen in ieder mens, het luisteren maakt voor mij het verschil.
Het is een bekwaamheid die je raakt omdat Shielta zich op een persoonlijke manier zal inleven in elke
situatie waarin zij niet schroomt om zich kwetsbaar op te stellen.”

Elvira Claassen

Locatiemanager, De Schildershoek HWW-Zorg

“Wat mij vooral aanspreekt is de manier waarop Shielta van alle kanten kijkt naar mensen. Zowel hun achtergrond als hun persoonlijkheid maakt dat er soms een conflict ontstaat voor de persoon zelf waarin hij of zij geen inzicht heeft.

Door haar manier van benaderen wordt dit afgepeld en blootgelegd en hierdoor kan een persoon daadwerkelijk aan zich zelf en zijn omgeving werken, om tot oplossingen te komen. Dat maakt dat ik Shielta en haar werkwijze zo waardevol vind.”

Anja Harteveld

Deelnemer training persoonlijk inclusief leiderschap

“Leerzame en bijzonder mooie training. Maakt veel los en geeft je veel inzichten. Een training vol bewustwording. Een training van de openheid en eerlijkheid.”

Shugri Ibrahim

Rolmodellen Bureau

“Shielta maakt zich als rolmodel hard voor gelijke rechten & positie van vrouwen. In een schaamtecultuur mogen taboe onderwerpen niet besproken worden én zeker niet door een vrouw vanuit de gemeenschap. En toch doet Shielta dit en is zij het levende voorbeeld voor vele vrouwen die zich herkennen in een achtergestelde positie en onderdrukking.

Zij geeft stem aan datgene wat anderen niet kunnen verwoorden en haalt daarmee anderen uit hun zwijgen. Gedurfd, moedig en krachtig vanuit van wie zij is! Shielta is een ondernemer, coach en trainer die ik bewonder voor haar werk en inzet! Om deze reden staat Shielta bij het Rolmodellen Bureau ingeschreven als rolmodel!”

Fatima Akchar

HR-adviseur Rijkswaterstaat

“Het afgelopen jaar heeft Shielta alle trainingen over inclusiviteit verzorgt voor de deelnemers van het traineeprogramma voor vluchtelingtalenten van Rijkswaterstaat. De deelnemers, hoogopgeleide statushouders die tussen de 2-5 jaar in NL woonachtig zijn, krijgen in een grote organisatie als Rijkswaterstaat op dagelijkse basis te maken met onzekere situaties, ongeschreven regels en culturele gedragingen die ze nog niet kennen. Shielta heeft met haar workshops het socialisatie proces van de deelnemers in versnelling gebracht.

In een veilig gecreëerde setting weet zij op een effectieve en praktische manier theorie en handvatten te combineren. Ik heb het afgelopen jaar gezien hoe de deelnemers door haar aanpak hard hebben gewerkt aan hun persoonlijke ontwikkeling en hoe ze zijn gegroeid in het eigen maken van de ongeschreven regels. Hierbij hebben ze geleerd dat ‘anders’ zijn waardevol is en dat ze dat als kracht kunnen inzetten in een organisatie. Een zeer waardevol resultaat voor mens en organisatie.”

Jasmine Khosbou

Strategische communicatie adviseur

“Beste Shielta, met deze training heb je mij veel gebracht. Inzicht in mijzelf en weer terug naar mijn jeugd zelfs! Je bent een fantastische trainer die elke organisatie zou moeten/willen hebben. De aandacht die jij aan elke deelnemer individueel hebt gegeven is goud waard. Woorden komen me tekort“

Yeter Atmaca

Senior adviseur Diversiteit in Inclusie

“Shielta is een enthousiaste, bevlogen en ervaren trainer, coach en ondernemer. Zij zet zich met veel toewijding in voor de deelnemers in haar trainingen zodat zij zichtbaar en hoorbaar worden en zich serieus genomen voelen. Daarbij put zij uit een uitgebreide ervaring in het werken met en begeleiden van mensen.

In o.a. mijn rol als senior adviseur D&I bij Rijkswaterstaat heb ik Shielta leren kennen als gedreven, resultaatgericht en een zeer toegankelijke, enthousiaste, flexibele en prettige gesprekspartner. Iemand waar je op kunt bouwen en waar ik graag mee samenwerk. Ze denkt graag met je mee om tot goede oplossingen te komen. Ze heeft goede ideeën voor het opzetten van trainingen. Moeilijk maatschappelijke onderwerpen bespreekt zij zowel luchtig als krachtig tegelijk. Dat straalt zij uit, ook in het vormgeven van haar maatschappelijke betrokkenheid.”

Sou Harrachi

Docent en supervisor Haagse Hogeschool

“Wat Shielta uniek maakt is de haar wijsheid en creativiteit in combinatie met het vermogen om haar hart te volgen en jou bij je hart te brengen. Ik heb Shielta leren kennen als een betrokken coach die werkt vanuit haar hart. Shielta is één van die mensen die mij op mijn levenspad heeft mogen begeleiden en zij heeft een blijvend spoor achtergelaten. Zij is in staat om je veilig te laten voelen tijdens het stukje van de reis die zij samen met je maakt en waarbij je nieuwe inzichten meekrijgt.

Zij is een sterke persoonlijkheid, die als coach in de huid van de ander weet te kruipen. Ze brengt je bij je kern door vragen te stellen die je raken. Wat Shielta uniek maakt is de haar wijsheid en creativiteit in combinatie met het vermogen om haar hart te volgen en jou bij je hart te brengen. Ze is betrokken, invoelend, scherp en ze durft buiten de gebaande paden te werken. Complexe vragen gaat zij niet uit de weg en zij weet de kunst van het leven over te brengen.”

Rosita Dewki

Klantmanager Winnock Rotterdam & Breda

“Als uw medewerker vanuit een ander perspectief naar de wereld kijkt, is het belangrijk om daar in het gesprek op aan te sluiten. Shielta is trainer, coach én ervaringsdeskundige op het onderwerp PTSS. Zij geeft de toehoorder inzicht in inclusief leiderschap in relatie tot ziekteverzuim.

Dit doet zij aan de hand van duidelijke theorieën die zij heeft ontwikkeld. Als uw medewerker vanuit een ander perspectief naar de wereld kijkt, is het belangrijk om daar in het gesprek op aan te sluiten. Dan pas bent u in staat ‘de ander te zien’ en een passende benadering te kiezen. Hierdoor kan verzuim voorkomen worden. Shielta brengt haar verhaal op een rustige en bijna mystieke manier. Het maakt grote indruk bij de aanwezigen!”

Willemine Ridderhof

Programma manager, Ministerie I&M

“Ik voelde me ik me veilig om vrijuit te spreken en mijn eigen (on)mogelijkheden verder te onderzoeken. Het ministerie van I & M heeft werkervaringsplekken voor hoog opgeleide vluchtelingen ter beschikking gesteld. Als begeleider van één van deze medewerkers heb ik gebruik gemaakt van het coachingsaanbod van de organisatie, om diversiteit en inclusie op de werkvloer te managen.

Het was een prettig coachingstraject. In de gesprekken speelde Shielta goed in op mijn behoeften. Ik vond Shielta als coach voldoende betrokken en persoonlijk, maar ze had ook op een prettige wijze voldoende professionele afstand. Daardoor voelde ik me veilig om vrijuit te spreken en mijn eigen (on)mogelijkheden verder te onderzoeken. Wat mij vooral heeft geholpen is samen met haar de verbinding kunnen leggen tussen inzicht in mezelf en dat wat ik nodig heb om zelf iemand te kunnen coachen.”

Monique Bosman

Iedere keer kwam ik weer met nieuwe ideeën thuis en had ik zin om met haar tips aan de slag te gaan. Ik heb veel gehad aan de sessies met Shielta.

”Ik vond het fijn dat Shielta gesprekken en actief bezig zijn combineerde tijdens de sessies. Iedere keer als ik bij haar geweest was, kwam ik weer met nieuwe ideeën thuis en had ik zin om met haar tips aan de slag te gaan.”

Inge

Manager HRM, ministerie Infrastructuur en Milieu

“Er werden vooral nieuwe en bruikbare tools aangereikt waar de adviseurs daadwerkelijk in de praktijk mee aan de slag kunnen. Shielta heeft een nuttige, interessante en inspirerende workshop culturele diversiteit gegeven voor de 1e lijn HRM adviseurs. Er werden vooral nieuwe en bruikbare tools aangereikt waar de adviseurs daadwerkelijk in de praktijk mee aan de slag kunnen.

Ze kunnen hierdoor meer handvaten meegeven aan de managers! En kregen tips om diversiteit nog meer te laten aanslaan. Al met al een waardevolle workshop van paar uur die je echt op dit thema een aantal stappen verder brengt als adviseur. Zeker aan te raden. Ook geschikt voor managers die daadwerkelijk stappen willen zetten in het leiding geven aan een (cultureel) divers team’.”

Marjan Heitman

Coördinator Strategisch personeelsplan

“Als je in je kracht wilt staan, klop dan aan bij Shielta”.

Geertje

Senior adviseur rijksoverheid

“Shielta is een hele fijne coach. Door haar toegankelijkheid, ervaringen en haar achtergrond voelde ik mij eindelijk begrepen. Zij heeft mij zoveel inzichten gegeven waardoor ik mijzelf beter (er)ken. Bovenal heeft zij mij geleerd om trots te zijn op mijzelf. Ik ben haar daar erg dankbaar voor!”

Vandena

Deelnemer coaching

Door inzichten die ik meekreeg van Shielta heb ik meer verwerkt dan in 10 jaar psychotherapie.
“Ze weet de juiste vragen te stellen en door te vragen. Ze oordeelt niet, heeft geduld en weet wat ik nodig heb. Ze is warm, coachend en streng als het moet.”

Ramona B

Interim Programmamanager Provincie Zuid Holland

“Shielta weet goed richting te geven aan jouw rol als coach, biedt nieuwe inzichten in je eigen competenties en is een heel prettige gesprekpartner!”

Isabelle van Steveninck

Coördinator Ministerie van Sociale Zaken

Dat gevoel dat je maar niet in woorden uitgedrukt krijgt, kan Shielta maar al te goed vertalen.
“Zoveel (h)erkenning en rust dat dat geeft.”

Kristina Bozic