Skip to main content

Wij Zij & Ik Coaching

is er voor iedereen die vanuit Persoonlijk Leiderschap en zelfsturing wil kijken naar eigen gedrag, normen en waarden, opvattingen en oordelen. Je leert door middel van zelfreflectie je eigen handelen te analyseren en indien nodig daar anders mee om te gaan. Je (her)ontdekt waar je kracht en passie ligt. Gewoontegedrag wordt doorbroken en er ontstaat ruimte om je innerlijke stem te horen. Door deze inzichten ben je in staat om betere en heldere keuzes te maken. Je durft je eigen kracht te laten zien en uit te komen voor wie je werkelijk bent, zonder je door anderen te laten leiden.

Persoonlijk leiderschap

stelt je in staat om te leven en werken vanuit jouw talenten en passie, waarin je zichtbaar, met plezier en trots bijdraagt aan de missie en de doelen van jezelf en/of de organisatie. Zelfsturing stelt je in staat om leiding te geven aan jezelf en vervolgens ook aan anderen.

De aanpak

Ik werk op een doortastende en ondersteunende wijze, waarbij het uitgangspunt zelfsturing is. Dat betekent dat je handvatten krijgt aangereikt om zelf tot verantwoordelijkheid te komen voor datgene wat er speelt. Tijdens het intakegesprek ga ik dieper in op je vraagstelling en het gewenste resultaat. Je brengt zelf je vragen in en daarmee ga je op onderzoek naar de kern van jouw gedrag, keuzes, de effecten en mechanismen die daaraan ten grondslag liggen.

De Wij Zij & Ik methodiek, systemisch werken en ervaringsgerichte oefeningen worden ingezet. Een coachsessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Oefeningen en opdrachten kunnen als huiswerk worden meegegeven.

De coachingstrajecten worden door cliënten gemiddeld met een 9 beoordeeld.