Vrouwenkracht

|Onderschat jezelf niet,
je bent sterker dan je denkt. 

Ben jij in contact met je vrouwelijke energie en kracht?

Hoe sterk sta jij in je schoenen? Gaan anderen snel over je grenzen heen? Durf je aan te geven wat je echt wilt of voelt. Voel je verbinding met je vrouwelijk leiderschap?  Als vrouw beschik je van nature over leiderschapskwaliteiten,  zoals empathie, compassie, liefde, zorg dragen voor elkaar, verbinden. Vaak zijn deze eigenschappen op de achtergrond geraakt, omdat je je aangepast hebt. Als je goed in contact bent met jezelf, groeit je zelfvertrouwen, waardoor je beter kunt aangeven wat je wilt en is het makkelijker om je te verbinden met anderen.Tijdens de workshop  ga je je eigen kwaliteiten en  kracht herontdekken, leer je deze in te zetten en te vergroten.

Wat gaan we doen?

Het accent van de workshop Vrouwenkracht ligt op leren door ervaren. We gaan werken vanuit verlangen, nieuwsgierigheid, wijsheid en vrouwenkracht. Elementen die iedere vrouw in zich draagt maar vaak vergeten  of onderdrukt zijn geraakt, door onszelf, door een ander, of gewoon door het leven te leven zoals het zich aan diende.

Wat leer je?

Tijdens de workshop ga je verbinding maken met je vrouwelijke kwaliteiten, zodat je je eigen leiderschap kunt vergroten. Deze kwaliteiten geven je oer-vrouwelijke kracht. Je kunt deze kracht vergelijken met een boom die met z’n wortels stevig in de aarde staat.  Je leert je grenzen aan te geven zonder te vervallen in hardheid. Je leert steviger in je schoenen te staan. Dit geeft zelfverzekerdheid, plezier en rust. Je durft jezelf daardoor met meer vertrouwen te positioneren en profileren.

Voor wie?

Voor vrouwen die willen ontdekken wie ze zijn, wat ze verlangen en hun innerlijke vrouwelijke kracht willen ontdekken. Voor vrouwen die geloven in succes op eigen kracht en behoefte hebben met andere vrouwen te leren in een stimulerende omgeving. Binnen de coaching van Wij Zij & Ik wordt gekeken naar de totale context waar je als mens mee te maken hebt. Aandacht voor onderlinge relaties, empathie, compassie, wat wil het hart versus het verstand en creatieve en expressieve werkvormen staan centraal. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers.

Waar en Wanneer?

Data nog nader te bepalen
Tijd nog nader te bepalen
Waar locatie Den Haag (exacte locatie volgt nog)
Investering info volgt nog
Aanmelden info@wijzijenik.nl
Vragen Je kunt mailen naar info@wijzijenik.nl
Bellen Shielta Ramautarsing +31 (0)6 – 21 71 31 39
Website www.wijzijenik.nl