Talentontwikkeling Ervaringen

 

 Ebrahim

Ik heb Shielta ontmoet toen ik langdurig ziek thuis zat met burn-out klachten. Ik wilde leren hoe ik een betere balans tussen werk en privé kan vinden, hoe ik moet omgaan met mijn energiegebrek en hoe ik deze situatie kan accepeteren. Mijn werkgever heeft Shielta aanbevolen vanwege de positieve resultaten die zij bij collega’s heeft geboekt. Shielta stelt je vragen die je aan het denken zetten. Het viel mij op dat ze met een objectieve blik naar mijn situatie keek en luisterde naar mijn verhaal. Ze gaf me het gevoel dat ik eigenlijk zelf wist wat ik nodig had. Ze vulde geen antwoorden voor mij in, ga me de ruimte en kwam snel tot de kern. Ze heeft me geleerd hoe ik mijn zelfvertrouwen kan opbouwen.

De thuiswerkopdrachten waren ontspannend, afwisselend en hebben me houvast geboden. Ik het haar als persoonlijk en zeer professioneel ervaren, het was vertrouwd en veilig. Ik ben in het verleden bij verscheidene psychologen geweest, maar de inzichten die ik door Shielta heb opgedaan gaan dieper en hebben daardoor meer resultaat. Inmiddels ben ik weer aan het werk.


  

 Ramona B

Door inzichten die ik meekreeg van Shielta heb ik meer verwerkt dan in 1o jaar psychotherapie. Ze weet de juiste vragen te stellen en door te vragen. Ze oordeelt niet, heeft geduld en weet wat ik nodig heb. Ze is warm, coachend en streng als het moet.

 


 

Rosita Dewki, docent en supervisor Haagse Hogeschool

Ik heb Shielta leren kennen als een betrokken coach die werkt vanuit haar hart. Shielta is één van die mensen die mij op mijn levenspad heeft mogen begeleiden en zij heeft  een blijvend spoor achtergelaten. Zij is in staat om je veilig te laten voelen tijdens het stukje van de reis die zij samen met je maakt en waarbij je nieuwe inzichten meekrijgt. Zij is een sterke persoonlijkheid, die als coach in de huid van de ander weet te kruipen. Ze brengt je bij je kern door vragen te stellen die je raken. Wat haar uniek maakt is de haar wijsheid en creativiteit in combinatie met het vermogen om haar hart te volgen en jou bij je hart te brengen. Ze is betrokken, invoelend, scherp en ze durft buiten de gebaande paden te werken. Complexe vragen gaat zij niet uit de weg en zij weet de kunst van het leven over te brengen.


 Anja Harteveld, Locatiemanager,De Schildershoek HWW-Zorg 

Wat mij vooral aanspreekt is de manier waarop Shielta van alle kanten kijkt naar mensen. Zowel hun achtergrond als hun persoonlijkheid maakt dat er soms een conflict ontstaat voor de persoon zelf waarin hij of zij geen inzicht heeft. Door haar manier van benaderen wordt dit afgepeld en blootgelegd en hierdoor kan een persoon daadwerkelijk aan zich zelf en zijn omgeving werken, om tot oplossingen te komen. Dat maakt dat ik Shielta en haar werkwijze zo waardevol vind.


Deega Ali, Riskmanager ABN-AMRO  

Shielta begrijpt heel goed wat je doormaakt als cultureel talent op de Nederlandse werkvloer en van waaruit je beslissingen neemt. Ik denk dat coachingsinstellingen als De Baak, deze vorm van coaching  niet bieden. Als coachee weet je zelf niet waar het probleem ligt. Op cruciale momenten stelt ze de juiste vragen/raakt ze pijnpunten en kom je zelf tot inzichten. Dat maakt Shielta uniek.


Inge (24 jaar) 

Ik heb veel gehad aan de sessies met Shielta. Ik vond het fijn dat Shielta gesprekken en actief bezig zijn combineerde tijdens de sessies. Iedere keer als ik bij haar geweest was, kwam ik weer met nieuwe ideeën thuis en had ik zin om met haar tips aan de slag te gaan.


Sharda Orie, Haagse Hogeschool 

De coaching bij Shielta was in één woord geweldig. Ik heb veel geleerd en bereikt. In eerst instantie had ik een ander beeld bij coaching. Omdat ik dit traject moest volgen van mijn werkgever, voelde het alsof ik niet goed genoeg was. Dat bleek helemaal niet zo te zijn. Het gaat over je eigen bewustzijn om nog meer uit jezelf te halen. Ik ben een stuk rustiger geworden. Shielta voelde heel vertrouwd en ik kon bij haar dingen kwijt die ik bij anderen niet uit.  Ik raad het iedereen aan om bij Shielta een traject te volgen


 

Nandini (27 jaar) 

Iets langer dan een jaar geleden heb ik contact opgenomen met Shielta, omdat ik ergens doorheen ging, waarvan ik wist dat ik het niet alleen zou kunnen en hulp nodig had. Ik had Shielta nog niet eerder ontmoet of gesproken, maar na mijn eerste gesprek voelde ik mij gemakkelijk en vertrouwd bij haar. Nu iets langer dan een jaar verder had ik niet gedacht dat ik zo sterk zou zijn als dat ik momenteel ben.

Hetgeen waar ik vorig jaar contact voor heb opgenomen met Shielta komt nu bijna niet meer ter sprake. Toch blijf ik met Shielta met enige regelmaat spreken. Daar waar wij een arts voor medisch advies raadplegen of een financieel adviseur voor een hypotheek, zo is Shielta mijn adviseur voor de dagelijkse issues en struggles waar ik tegen aan loop, moeite mee heb of hulp bij kan gebruiken.


mevrouw Ortela, HWW 

Door de coaching heb ik veel inzichten in mezelf gekregen en mezelf beter leren kennen. Ik was mijn zelfvertrouwen en het vertrouwen in anderen kwijt. Ik ben nu veel milder voor mezelf en naar anderen toe. Elke keer als ik na een coachsessie bij Shielta wegga is er weer een stukje van de vracht die ik op mijn rug draag weg en voel ik me letterlijk lichter. Ik ervaar bij Shielta echte betrokkenheid en ondanks dat het hard werken is ga ik na afloop in een hoera stemming weg.


Rabia Orhan, Donna Daria 

Ik heb de coaching als erg leerzaam ervaren. Shielta laat mij echt nadenken. Ik werd bewust van mijn eigen handelen. Zodra je daar bewust van bent, kan je eraan werken. Om jezelf verder te ontwikkelen is het nodig om je kwetsbaar op te stellen. Doordat ik me heel veilig bij Shielta voelde was dat geen probleem. Ik vind Shielta erg betrokken, meedenkend, geduldig en betrouwbaar.


Oesha Sewtahal

Ik ben erg blij dat ik Shielta  heb leren kennen. Als coach heeft ze mij inzichten geven in de stukken waar ik mee worstelde op thema’s als  geluk, denken ik oplossingen in plaats van problemen en uitvinden wie ik echt ben. Maar ook het omgaan met ontslag en verdere stappen in mijn loopbaan zijn in de coaching aan bod gekomen. Shielta doet haar werk met passie,  heel veel liefde en vrouwelijke energie. Door haar durf ik uit mijn comfortzone te komen en daarbij fouten te maken, omdat ik weet dat zij mij opvangt. Dat ik mag leren. Ze is open, authentiek, direct en bevlogen. Ik kan alleen maar zeggen: “Shielta dankjewel voor het dichterbij brengen van mijn eigen “ik”.


 

Monique Kalidien, ROC

Toen ik begon met mijn coachingstraject bij Shielta was ik best sceptisch:”zou het de zoveelste oppervlakkige “training” zijn?” Het tegendeel heb ik ervaren. Door Shielta heb ik ontzettend veel inzichten gekregen, zowel op persoonlijk vlak als ten aanzien van mijn manier van communiceren. Shielta heeft het vermogen snel tot de kern door te dringen om hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Door haar warme, open houding was er voor mij geen drempel om mezelf te kunnen en mogen zijn. Dat is voorwaarde om verder te kunnen komen in mijn eigen proces.


Karen Bos, Manager Participatie Welzijn Zebra

Shielta straalt in haar rol als coach een rust uit die maakt dat medewerkers met  pittige werkgerelateerde en persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken, vol vertrouwen aan de slag gaan. Voor mij als manager is dit waardevol, omdat deze medewerkers uiteindelijk beter gaan presteren … met meer werkplezier! Winst voor iedereen!


Inge Grootewal 

Shielta heeft een prettige en betrokken manier van coachen. Ze doorziet verrassend snel de kern van het probleem, is doortastend en tegelijkertijd weet ze hoe ze iemand in zijn of haar kracht kan zetten.


Mala Lalaram, HWW 

Toen ik aan het coachtraject begon voelde ik me bij Shielta gelijk op mijn gemak. Ik had direct het gevoel dat ik bij haar iets kon leren, terwijl ik nog niet kon benoemen wat ik precies wilde leren. Door Shielta is het mij gelukt om datgene uit mezelf te halen, wat altijd al in mij zat. Het heeft te maken met mijn eigen grenzen stellen en voor mezelf durven opkomen. Ik ontdekte mijn eigen kracht en ben beter in staat om mezelf neer te zetten zoals ik werkelijk ben.


Mala Lalaram, HWW 

Sandra

Sinds een klein jaar geleden ben ik gestart met een aantal coachingssessies bij Shielta met als doel om inzicht te krijgen in wat ik verder wil in mijn leven, zowel in mijn loopbaan als privé. Shielta heeft een intuïtieve werkwijze. Ze voelt goed aan waar knelpunten zitten en hoe dat zich uit in je gedrag. Dit inzicht levert handvatten op om je eigen gedrag aan te passen en zo bewuster en krachtiger in je leven te staan.


Carlotta Helwig 

Door het coachingstraject ben ik een stuk gelukkiger geworden. Door het stellen van de juiste vragen heeft Shielta mij laten ontdekken wat de reden was waarom ik niet volledig tot bloei kon komen. Ik voel nu innerlijke rust wat ik ook uitstraal.


 

Aashna

Ik krijg coachingsgesprekken van Shielta en ik voel mij mede door deze gesprekken gesterkt. Shielta is kalm en ze neemt de tijd voor je. Ze heeft mij nieuwe inzichten verschaft en ik vind haar een goede coach. Ze voelt feilloos wat ik nodig heb en vanuit welke richting.