Skip to main content

Krachtige vrouwen zijn is een 2-daagse training langs de thema’s thuiskomen, ontdekken, scheppen en verbinden. Deze thema’s brengen je thuis bij jezelf en je ontdekt je unieke talenten en kwaliteiten. Ze brengen je bij je scheppende kracht en helpen jou je plek in het grotere geheel in te nemen. De belemmering om werkelijk te Zijn en onze kracht te laten zien, ligt in onszelf. We houden onszelf en onze uitgaande beweging tegen. We verstrakken vanuit oude reflexen en patronen en voelen weerstand om de drempel te nemen, naar binnen te gaan of contact te maken. Het vraagt beweging, letterlijk en figuurlijk, om hier stappen in te zetten.

Voor wie

Voor vrouwen die willen ontdekken wie ze zijn, wat ze verlangen en hun innerlijke vrouwelijke kracht willen leren kennen. Voor vrouwen die willen leren hoe je jezelf beter kunt ondersteunen, wie je bent en wat je wilt brengen, hoe je wilt verbinden, hoe je je jezelf wilt neerzetten en hoe je scheppend kan zijn.

Wat je tegenhoudt ligt diep in je onbewuste patronen opgeslagen en stuurt jou in je doen en laten. Binnen de thema’s raak je aan dat deel; aan de dynamieken die jou in het spoor van het verleden en van aangeleerde patronen laten lopen.

Werkwijze

Je werkt in een krachtige en inspirerende leeromgeving met verlangen, nieuwsgierigheid, wijsheid, liefde en compassie. Elementen die iedere vrouw in zich draagt. In systemische oefeningen ervaar je de invloed van elk thema op jouw innerlijk beeld van de werkelijkheid. Wij helpen je dit te onderzoeken.
We werken met minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

Mogelijke ontwikkelvragen
  • Verbinding maken met jouw vrouwelijke kwaliteiten, zodat je je (eigen) leiderschap kunt versterken van binnenuit
  • Contact maken met jezelf
  • Wat jou voedt en wat jou inspireert
  • Grenzen aangeven en toch in verbinding staan met anderen
  • Met meer vertrouwen naar buiten treden, jezelf profileren en positioneren
  • Durf te leven! Leven vanuit zelfverzekerdheid, plezier en rust

Over de trainers

Wij, Shielta Ramautarsing en Christianne Wilmink, bundelen onze krachten in deze training. Wij hebben ervaren dat het proces van het leven zichzelf onthult, wanneer je het ruimte geeft, en als je mag Zijn. Met deze tweedaagse training willen we andere vrouwen stimuleren het leven te vieren. Om de wijsheid in zichzelf te ontdekken en te ondersteunen. Samen, met plezier, te ontmoeten en te stralen.