Skip to main content

Zijn wie ik ben is een driedaagse trainingsmodule voor medewerkers die een boost willen geven aan hun eigen loopbaan en doorstroommogelijkheden. Diverse groepen medewerkers voelen zich onvoldoende gehoord en gezien, en ervaren dat hun talenten en kwaliteiten onvoldoende herkend, erkend en benut worden. Zij ervaren stagnatie in hun loopbaan en doorstroom naar andere functies.

Om jouw loopbaan en doorstroom te bevorderen, is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat jouw authenticiteit wordt omarmd. Dit begint bij het herkennen van je eigen authenticiteit. Wie ben jij en wat breng jij mee? Hoor je erbij, wordt er naar je omgekeken of moet je meer je best doen om mee te mogen doen? Pas jij je teveel aan, dan raak je een stukje van jezelf kwijt en ontstaan er gevoelens van onveiligheid, afwijzing en uit verbinding raken, die jouw gedrag beïnvloeden. De training is gericht op inclusief leiderschap geven aan jezelf. Dat wil zeggen insluiten wat jij in je draagt en dat benutten als je eigen unieke kracht.

Voor wie

Voor medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen en willen doorgroeien in hun loopbaan en doorstroom naar een andere of een hogere functie.
Voor medewerkers die meer grip willen hebben op wat hun blokkeert en zichzelf (meer) vanuit hun eigen authenticiteit willen neerzetten.

Werkwijze

Een interactieve training, waarbij  gewerkt wordt met een veelheid aan oefeningen gericht op ervaringsgericht leren o.a. vanuit de principes van de Wij Zij & Ik systematiek, systemisch werken en de kracht van het eigen verhaal binnen het systeem.

Mogelijke ontwikkelvragen
  • Inclusieve leiderschapsvaardigheden om leiderschap aan jezelf te geven
  • Inzicht in de dynamiek van in- en uitsluitingsmechanismen
  • Leren zien van blinde vlekken
  • Bewustwording en inzicht in belemmerende gedragspatronen
  • Handvatten om eigen handelingsrepertoire te vergroten
  • Stem en sturing geven aan jezelf, jouw zichtbaarheid en invloed
  • Zicht krijgen op je eigen blinde vlekken

De training vond ik erg nuttig en leerzaam om mezelf beter te leren kennen.
Hierdoor krijg ik de ruimte om mezelf verder te ontplooien. Als mens word ik beter
voor mezelf en omgeving.

Yenal Cevik

Leerzame en bijzonder mooie training. Maakt veel los en geeft je veel inzichten. Een
training vol bewustwording. Een training van de openheid en eerlijkheid.

Shugri Ibrahim

Veel waardevolle inzichten en handvatten gekregen, dichter bij mijn gevoel en
grenzen gekomen. Geleerd om meer in mijn kracht te komen staan.

Jasmine Khosbou