Persoonlijke Doelen

Let als je naar een doel reist goed op de weg.
Want de weg verrijkt ons terwijl we hem bewandelen.
Paulo Coelho

Het kan zijn dat je met je energie en acties alle kanten opschiet zonder duidelijke focus. Zoveel dingen die je wilt doen en ook nog eens op zoveel gebieden: privé, zakelijk, gezondheid, vrienden en relaties, familie. Doordat je door de bomen het bos niet meer ziet verdwaal je en is er uiteindelijk vrijwel niets gerealiseerd. Dit kan frustratie opleveren en het zelfvertrouwen ondermijnen. Blijf in elk geval investeren in jezelf! Zorg dat je niet stil staat.

Als je constant kleine stapjes blijft zetten in de juiste richting, zul je je doel uiteindelijk bereiken. De grote uitdaging hierbij is echter het vasthouden van je motivatie en focus. Het is makkelijk om afgeleid te raken, om uit te stellen of te lang op een zijspoor te blijven hangen. Zonder focus en motivatie blijf je maar een beetje ronddwalen

Laat je inspireren

Tijdens de Workshop Persoonlijke doelen zullen we stilstaan bij de doelen die jij wilt realiseren. Naast een planning op maat, ga je jouw doelen ook op een creatieve manier vastleggen.

Blijf bewust

Door regelmatig in kleine stappen met je doelen aan de slag te zijn, zal je eerder in staat zijn om zijn jouw doelen te verwezenlijken. Je kunt er bewuster mee omgaan en de nodige stappen bewuster inplannen, zodat je resultaten zult behalen.

Voor wie

Iedereen die wil leren effectiever te netwerken. Voor iedereen die zichzelf wil neerzetten op een manier, zoals je diep van binnen wilt zijn en de behoefte heeft om meer over zichzelf te leren in een stimulerende omgeving. Binnen de coaching van Wij Zij & Ik wordt gekeken naar de totale context waar je als mens mee te maken hebt. Aandacht voor onderlinge relaties, empathie, compassie, wat wil het hart versus het verstand en creatieve en expressieve werkvormen staan centraal. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers.

Waar en Wanneer?

Data info volgt nog
Tijd info volgt nog
Waar info volgt nog
info volgt nog info volgt nog
Aanmelden via info@wijzijenik.nl
Vragen Je kunt mailen naar info@wijzijenik.nl
Bellen Shielta Ramautarsing +31 (0)6 – 21 71 31 39
Website www.wijzijenik.nl