Netwerken, hoe doe ik dat?

 Vaardigheid is wat je kunt doen.
Motivatie bepaalt wat je doet.
Houding bepaalt hoe goed je het doet.

Netwerken: het nieuwe solliciteren

Weet  je dat 70% van alle vacatures worden vervuld door netwerkcontacten? Netwerken is een nieuwe vorm van  solliciteren. Netwerken is niet zomaar in het wilde weg aan alle vrienden, kennissen en familie vragen of ze weten of er nog vacatures zijn die ingevuld moeten worden. Wil je weten wat succesvol netwerken daadwerkelijk inhoudt?  Hoe je dat doet en waar je het over gaat hebben?

Wat gaan we doen?

We gaan kijken hoe jij overkomt op anderen en welke indruk je achterlaat. Sluit dit aan bij de indruk die jij wilt achterlaten? Met andere woorden: we werken aan je Personal Branding. Personal Branding is  “datgene wat mensen over jou zeggen als je de kamer uit bent”. In de training leer je hier bewust van te worden en hoe jij invloed kan uitoefenen.

Wat leer je?

In deze workshop leer je effectief netwerken. We besteden vooral aandacht aan wat je “eng”vindt aan het netwerken. Je krijgt zicht op je belemmeringen en hoe  je die  kan ombuigen. Je ontdekt wat jou uniek maakt en wat je de ander hebt te bieden.

Voor wie?

Iedereen die wil leren effectiever te netwerken. Voor iedereen die zichzelf wil neerzetten op een manier, zoals je diep van binnen wilt zijn en de behoefte heeft om meer over zichzelf te leren in een stimulerende omgeving. Binnen de coaching van Wij Zij & Ik wordt gekeken naar de totale context waar je als mens mee te maken hebt. Aandacht voor onderlinge relaties, empathie, compassie, wat wil het hart versus het verstand en creatieve en expressieve werkvormen staan centraal. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wat en hoe?

Een actieve training, waarbij leren door ervaren centraal staat om te komen tot persoonlijke groei en inzichten.

Waar en Wanneer?

Data info volgt nog
Tijd info volgt nog
Waar info volgt nog 
Kosten info  volgt nog
Aanmelden
Vragen Je kunt mailen naar info@wijzijenik.nl of
Bellen Shielta Ramautarsing +31 (0)6 – 21 71 31 39
Website www.wijzijenik.nl