De Kracht van je eigen Verhaal

Ik heb mijn verleden nodig
om het heden te begrijpen
en stappen te zetten
naar de toekomst 

 Wat is jouw verhaal?

Iedereen heeft een verhaal over zijn eigen leven. Een verhaal dat is gevormd door alles wat je hebt meegemaakt. De mooie dingen en de minder mooie dingen in je leven. Dankzij de kracht van verhalen geven we betekenis aan ons leven en leren we verleden, heden en toekomst te doorgronden. Zo verwerken we en geven we betekenis aan wat ons overkomt. Hierdoor ontwikkelen we inzichten. Je eigen levensverhaal bevat vaak de drijfveren voor de dingen die je doet, of juist niet doet. Als verhalen niet gedeeld worden of onbesproken blijven kan dat leiden tot gevoelens van onmacht en frustratie. Vaak weet je niet waar deze gevoelens vandaan komen of hoe je hiermee om kunt gaan. Je hebt er een oordeel over, maar juist in de onmacht zit heel veel kracht als je deze kunt herkennen. Krijg meer inzicht in je eigen levensverhaal en de kracht die daarin schuilt.

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop De kracht van je eigen verhaal, ga je op creatieve wijze aan de slag met jouw eigen verhaal. Delen mag, maar hoeft niet. Het gaat erom dat je voor jezelf werkt met jouw levensverhaal en de kracht in je verhaal gaat ontdekken.

Wat leer je?

Je gaat ontdekken dat jouw verhaal er mag zijn en ertoe doet. Dat jouw verhaal jou als persoon uniek maakt in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Samen met anderen werken aan je eigen verhaal schept ruimte, doordat je ervaart dat iedereen een verhaal heeft.

Voor wie?

Voor iedereen die wil ontdekken waar zijn/haar eigen kracht ligt. Voor iedereen die zichzelf wil neerzetten op een manier, zoals je diep van binnen wilt zijn en de behoefte heeft om meer over zichzelf te leren in een stimulerende omgeving. Binnen de coaching van Wij Zij & Ik wordt gekeken naar de totale context waar je als mens mee te maken hebt. Aandacht voor onderlinge relaties, empathie, compassie, wat wil het hart versus het verstand en creatieve en expressieve werkvormen staan centraal. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers.

Waar en Wanneer?

Data info volgt nog
Tijd info volgt nog
Waar info volgt nog
Investering info volgt nog
Aanmelden via info@wijzijenik.nl
Vragen Je kunt mailen naar info@wijzijenik.nl
Bellen Shielta Ramautarsing +31 (0)6 – 21 71 31 39
Website www.wijzijenik.nl