Krachtige Vrouwen Zijn

Wil jij in je kracht staan en dicht bij jezelf kunnen blijven?

Krachtige vrouwen zijn is een reeks van vier workshops langs de thema’s thuiskomen, ontdekken, scheppen en verbinden. Deze thema’s brengen je thuis bij jezelf en je ontdekt je unieke talenten en kwaliteiten, brengen je bij je scheppende kracht en helpen jou je plek in het grotere geheel in te nemen.

De belemmering om werkelijk te zijn en onze kracht te laten zien, ligt in onszelf. We houden onszelf en onze uitgaande beweging tegen. We verstrakken vanuit oude reflexen/patronen en voelen weerstand om de drempel te nemen, naar binnen te gaan of contact te maken. Het vraagt beweging, letterlijk en figuurlijk, om hier stappen in te zetten. 

Voor wie

Voor vrouwen die willen ontdekken wie ze zijn, wat ze verlangen en hun innerlijke vrouwelijke kracht willen leren kennen. In deze reeks verkennen we hoe je jezelf beter kunnen ondersteunen, in wie je bent en wat je wilt brengen, en we leren hoe we ons werkelijk verbinden aan ons verlangen om iets neer te zetten, om te scheppen en te zijn.

Wat leer je

Tijdens de workshops leer je te verbinding maken met jouw vrouwelijke kwaliteiten zodat je je eigen leiderschap kunt versterken van binnenuit. In contact met jezelf vind je voeding en inspiratie; het is een kracht die je kunt vergelijken met een boom die met z’n wortels stevig in de aarde staat.

Wanneer je in contact bent met jezelf kan je je ook beter verbinden met anderen. Je leert je grenzen aan te geven zonder te vervallen in hardheid, en te delen zonder jezelf te verliezen. Dit geeft zelfverzekerdheid, plezier en rust; je durft met meer vertrouwen naar buiten te treden, jezelf te profileren en te positioneren.
Want wat je tegenhoudt ligt diep in je onbewust patronen opgeslagen en stuurt jou in je doen en laten. Binnen de thema’s raak je aan dat deel; aan de dynamieken die jou in het spoor van het verleden en van aangeleerde patronen laten lopen.

Werkwijze

Je werkt in een krachtige en inspirerende leeromgeving met verlangen, nieuwsgierigheid, wijsheid, liefde en compassie. Elementen die iedere vrouw in zich draagt. In systemische oefeningen ervaar je de invloed van elk thema op jouw innerlijk beeld van de werkelijkheid. Wij helpen je dit te onderzoeken.

We werken met minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers

Over de trainers

Over de trainers

Wij, Shielta Ramautarsing en Christianne Wilmink bundelen onze krachten in deze serie workshops. Wij hebben ervaren dat het proces van het leven zichzelf onthult, wanneer je het ruimte geeft, en als je mag Zijn. Met deze workshops willen we andere vrouwen stimuleren het leven te vieren, om de wijsheid in zichzelf te ontdekken en te ondersteunen; samen, met plezier, te ont-moeten en te stralen.

Waar en Wanneer

6 juli , 7 september, 9 november 2019 en een nog nader in te vullen zaterdag in jan 2020/table_cell]

Data
Tijd van 10.00 tot 13.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur
Waar locatie Nieuwe Langendijk 3, 2611 VG Delft
Investering Om onze samenwerking te vieren en jou daarin deelgenoot te maken bieden wij de workshops in 2019 aan voor €65,- ex btw per keer, of €225,- ex btw voor de serie van 4 workshops.
Aanmelden  info@wijzijenik.nl of christianne@herzien.nu
Vragen Je kunt mailen naar info@wijzijenik.nl
Bellen Shielta Ramautarsing +31 (0)6 – 21 71 31 39 of Christianne Wilmink 06-83903034
Website www.wijzijenik.nl of www.herzien.nu