Skip to main content

Ebrahim

“Ik heb Shielta ontmoet toen ik langdurig ziek thuis zat met burn-out klachten. Ik wilde van haar leren hoe ik een betere balans tussen mijn privé en werk kan vinden, hoe ik moet omgaan met mijn energiegebrek en hoe ik deze situatie kan accepteren. Mijn werkgever heeft Shielta aanbevolen, vanwege de  positieve resultaten die zij heeft geboekt bij collega’s. Shielta stelt je vragen die je aan het denken zetten. Het viel me op dat ze met een objectieve blik naar mijn situatie keek en luisterde naar mijn verhaal. Ze gaf me het gevoel dat ik

Dankzij de gesprekken met Shielta leerde ik dit langzaam inzien. Ze vulde geen antwoorden voor me in, gaf me de ruimte en kwam snel tot de kern. Ze heeft me geleerd hoe ik mijn zelfvertrouwen beter kan opbouwen. De thuisopdrachten waren ontspannend, afwisselend en hebben me houvast geboden. Ik heb haar als zeer persoonlijk en professioneel ervaren. Ze verdiept zich in je verhaal. Ze gaf me het gevoel dat ik bij iemand op bezoek was die ik al lang kende, het was heel vertrouwd en veilig. Ik ben in het verleden bij verscheidene psychologen geweest, maar de inzichten die ik door Shielta heb opgedaan gaan dieper en hebben daardoor meer resultaat.

Inmiddels ben ik weer aan het werk.”

Elvira Claassen,
Co-Owner Experto Consulting bv

“Ik bewonder Shielta om haar professionele aanpak en expertise op het gebied van diversiteit en inclusie met als toegevoegde waarde Shielta als mens, haar empathie en het kunnen verplaatsen in ieder mens, het luisteren maakt voor mij het verschil. Het is een bekwaamheid die je raakt omdat Shielta zich op een persoonlijke manier zal inleven in elke situatie waarin zij niet schroomt om zich kwetsbaar op te stellen.”

Anja Harteveld,
Locatiemanager, De Schildershoek HWW-Zorg

“Wat mij vooral aanspreekt is de manier waarop Shielta van alle kanten kijkt naar mensen. Zowel hun achtergrond als hun persoonlijkheid maakt dat er soms een conflict ontstaat voor de persoon zelf waarin hij of zij geen inzicht heeft. Door haar manier van benaderen wordt dit afgepeld en blootgelegd en hierdoor kan een persoon daadwerkelijk aan zich zelf en zijn omgeving werken, om tot oplossingen te komen. Dat maakt dat ik Shielta en haar werkwijze zo waardevol vind.”

Shugri Ibrahim,
(deelnemer training persoonlijk inclusief leiderschap)

“Leerzame en bijzonder mooie training. Maakt veel los en geeft je veel inzichten. Een training vol bewustwording. Een training van de openheid en eerlijkheid.”

Meer weten over wat Shielta voor u kan betekenen?