De Olifant

Tegenslag breekt sommige mensen,
maar laat anderen records breken

De olifant als symbool voor hoe wij met elkaar om kunnen gaan. Geduldig, compassievol, liefdevol, sociaal, zorgzaam. De wereld kan hier meer van gebruiken……

De olifant als symbool om verder te kijken dan de eerste indruk. Behalve groot en log is de olifant juist heel sensitief en sociaal. Wie iets verder kijkt, blijkt zich maar al te vaak te hebben vergist. Oordelen en vooroordelen hadden de overhand ……….

De olifant als symbool van Vrouwenkracht en Vrouwelijk Leiderschap. Intuïtief weet de matriach haar groep te leiden. Er is een grote mate van zorgzaamheid en ondersteuning tussen de vrouwelijke leden van de kudde. Wij vrouwen mogen  staan voor ons leiderschap en elkaar ondersteunen ……..

De olifant als krachtige stevig basis, symbool voor gerechtigheid en wijsheid. Hechte familieverwantschap met ruimte voor emoties en rituelen die van generatie op generatie zijn overgegeven. Tradities, rituelen, en de verborgen dynamiek van familieverbanden als verstrikking of als anker ………

De olifant met de slurf omhoog voor Geluk en Veerkracht. Omgeven door de lotusbloem die groeit uit de modder en prachtig tot bloei komt. Inzichten en wijsheid uit levenslessen die nooit eindig zijn….